ESPORTS

El Sabadell vol refer-se de nou, ara a Vila-real

L'equip de Seligrat vol repetir la victòria de Son Malferit/Críspulo Díaz (cedida)

Es repeteix la història. El Sabadell torna a jugar fora de casa sota pressió. A Son Malferit va saber refer-se amb un triomf indiscutible i aquest diumenge (12 h) buscarà els punts que se li van escapar de manera cruel en els últims instants contra l’Ontinyent propiciant una setmana d’anàlisi i reflexió. Tant el tècnic Toni Seligrat com els jugadors parlen d’una reunió molt positiva per tancar files i fer pinya per tirar endavant. “Tots sabem que l’equip ha estat igual o millor que els rivals excepte en un cas (Conca) i mereixem molt més, però els resultats manen i no són bons. Cal esforçar-se per millorar aspectes i aconseguir resultats”, va subratllar Seligrat.

El conjunt arlequinat, però, visita a un dels equips que millor futbol desenvolupa del grup. Un Vila-real B que ve de dues victòries consecutives després d’un inici una mica dubitatiu, conseqüència de la renovació de la plantilla. A la banqueta s’asseu un vell conegut de l’afició sabadellenca com el veterà Miguel Alvarez, gran coneixedor de la categoria.

És un camp poc propici pel Sabadell. Només ha guanyat una vegada a la Ciutat Esportiva de Vila-real i va ser a Segona A. Un espectacular 3-4 en el primer desplaçament arlequinat després del retorn a la categoria de plata. En canvi, militant a Segona B han estat 4 derrotes-totes per dos o més gols de diferència- i només un resultat positiu, l’empat (0-0) de la temporada anterior. Seligrat va convertir-se així en el primer entrenador arlequinat en puntuar al Mini Estadi del submarí groguet.

Es preveuen alguns canvis en l’onze sabadellenc. Pedro Capó apunta a la titularitat i fins i tot podria produir-se alguna novetat tàctica com la ubicació d’Adri Cuevas com a mitja punta. Els dubtes augmenten a la zona d’atac on Arturo, Edgar i Felipe sembla que es disputen dues places. El partit serà dirigit pel col·legiat aragonès Carlos Aranda Anquela, que debuta aquesta temporada a Segona B.

Gestions a Mònaco

D’altra banda, el president Esteve Calzada va explicar a través de Twitter que s’estan fent gestions a Mònaco per aconseguir nous inversors pel Centre d’Esports. Abans, però, s’haurà de solucionar el complicat entramat societari. La pròxima Junta Extraordinària d’accionistes pot ser decisiva pel futur de l’entitat. S’haurà de presentar una ampliació de capital i llavors serà el moment de conèixer si surten aquests nous inversors per assegurar la viabilitat econòmica del club.

Comentaris
To Top