Publicitat
Ciutat

Un dels suposats violadors nega haver estat a la nau de Can Feu la nit dels fets

Un dels investigats, J.B., nega ser present a l’antiga sucursal bancària de Can Feu la matinada del passat 3 de febrer

Un dels investigats per la violació múltiple, J.B., ha negat ser present a l’antiga sucursal bancària de Can Feu la matinada del passat 3 de febrer, quan es va produir l’agressió sexual múltiple a un jove sabadellenca de 18 anys. L’individu ha defensat la seva innocència en una breu intervenció a l’Audiència de Barcelona, on aquest matí s’ha produït una vista per revisar la llibertat provisional amb càrrecs de dos dels suposats autors de la violació.

Moment de la sortida en llibertat d’un dels presumptes violadors / LLUÍS FRANCO

L’aterratge de la causa de la violació de Sabadell a l’Audiència de Barcelona s’ha produït després d’un recurs interposat per la Fiscalia, que demana revisar la situació de llibertat amb què han quedat la majoria dels encausats. En concret, el titular del Jutjat d’Instrucció número 2 de Sabadell, Marcos Melendi, només va enviar dos dels vuit investigats a la presó, una decisió que també ha despertat les crítiques de la família de la víctima de l’agressió sexual.

Crítiques de la família de la víctima de la violació pel fugit de la justícia: “La nostra filla no pot sortir de casa”

Aquest matí estaven citats a l’Audiència de Barcelona tant J.B. com K.O., que no s’ha presentat davant les instàncies judicials. Aquest últim individu està fugit de la justícia des del passat 22 de febrer i és cercat per la policia, que de moment no l’ha localitzat.

Diu no ser-hi

Durant la vista davant la secció tercera de l’Audiència de Barcelona, J.B. ha negat trobar-se en el lloc dels fets la nit de l’agressió sexual. Mitjançant un traductor al castellà, ha intervingut per defensar la seva innocència davant del tribunal, segons han explicat fonts judicials.

La llibertat de J.B. és una de les més compromeses per la defensa de la víctima, que apunta que demanarà presó provisional davant les evidències que el relacionen amb els fets. Se l’identifica com l’individu que va conduir la noia a la nau, va ser identificat per la mateixa víctima, per una cambrera d’un dels locals sabadellencs on el grup de suposats violadors va anar just abans de cometre l’agressió sexual múltiple.

L’advocat de la víctima de l’agressió sexual, sobre els investigats: “No tindrien cap inconvenient en atacar-la”

La meva clienta el va reconèixer en el lloc dels fets i se’l van trobar allà mateix“, ha explicat l’advocat de la víctima, Jorge Albertini, en referència a la inspecció de lloc que es va fer amb la víctima un dia després de la violació. Albertini ha apuntat que la petició serà extensiva a tots els investigats en llibertat. “Uns saben on són els altres. No és segur. És un peix que es menja la cua”, ha exposat el lletrat al D.S.

Un miler de firmes

La família ha recollit aproximadament un miler de signatures per pressionar el jutge Melendi a accelerar el procés judicial. Així ho ha explicat una persona propera a la família al D.S., que ha assenyalat que preveu que les firmes augmentin en els propers dies.

La carpa organitzada per la família i la defensa de la víctima tornarà a estar a Sabadell el proper divendres. Estarà situada a plaça de Sant Roc de 18 a les 20 hores. En el document de signatures, la família apel·la a la solidaritat dels sabadellencs: “Si tu també et sents indignat per aquests fets, et demanem que signis aquest document dirigit a les autoritats judicials”. Així mateix, apunten que l’objectiu és protegir a la víctima, “detenir els culpables i que no es dilati el cas de forma innecessària en el temps”.

Publicitat
Comentaris
To Top