Ciutat

En recerca i captura un dels acusats per la violació múltiple de Can Feu

Es cerca a K.O., de 22 anys, que va ser un dels sis primers detinguts per la Policia Municipal

Fotografia: Lluís Franco

Els Jutjats de Sabadell han dictat una ordre de recerca i captura contra un dels presumptes autors de la violació múltiple de Can Feu. En concret, es cerca a K.O., de 22 anys, que va ser un dels sis primers detinguts per la Policia Municipal i que va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar en mans dels jutjats.

Segons ha apuntat Telecinco i ha pogut confirmar D.S., es confirmaria així la presència d’un tercer individu en la violació, una tesis que sempre havia sostingut la mateixa víctima de l’agressió sexual, de 18 anys i natural de Sabadell. En el primer escrit per justificar la llibertat amb càrrecs, el jutge sostenia que l’informe de l’ADN, trobat en el cos de la noia, era preliminar i que feia falta esperar al resultat definitiu.

Fugit de la justícia

Fonts dels Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) han confirmat a aquest diari que el titular del jutjat d’instrucció número 2 de Sabadell, Marcos Melendi, ha dictat una ordre de recerca i captura per l’individu, que no es va presentar en el jutjat de Sabadell.

El jutge va declarar llibertat per l’individu el passat 15 de febrer al·legant que les proves biològiques encara es trobaven en una fase preliminar i feia falta l’anàlisi definitiva. Dos d’ells sí que van ser reconeguts i van ser enviats a presó.

“No tenien on viure i la policia els deixava quedar-se a la nau”

En aquest lapse de temps en què quatre dels encausats han quedat en llibertat, ha aprofitat per fugar-se de la justícia. K.O. no es va presentar fa uns dies als jutjats el passat divendres, incomplint les mesures cautelars dictades pel jutge. Avui és dia de presentacions davant dels jutjats i, segons les mateixes fonts, s’espera que s’entregui a les autoritats.

El presumpte autor de la violació no té recursos. Segons va explicar una testimoni que convivia a la fàbrica amb ells al D.S., tots ells es troben a l’atur i es dedicaven, fins el moment de l’agressió sexual, a recollir ferralla.

Tres violadors i un clima d’intimidació

Estava plorant, angoixada, atordida pel que li estava passant i va indicar que tenia por que li passés alguna cosa pitjor del que li estava passant si es resistia”. Aquest és un dels indicis inclosos en la interlocutòria del Jutjat d’Instrucció número 2, a partir del resultat de la investigació policial –que segueix oberta–, les rodes de reconeixement i les declaracions de testimonis.

Segons la mateixa interlocutòria que ja va avançar el D.S., la víctima hauria patit tres agressions sexuals per part de tres individus diferents durant la matinada de dissabte a diumenge, indici de la seva declaració inicial que el mateix jutge manté sobre la taula.

El clima d’intimidació, segons ha relatat la mateixa noia, va ser el que la obligar a mantenir relacions sexuals amb tres dels homes que es trobaven a l’antiga sucursal de la carretera de Terrassa.

La víctima sempre ha insistit que va ser conduïda fins al local i que allà hi havia diverses persones, però que li va ser molt complicat distingir-les perquè el lloc estava fosc. No va poder-se fixar en les persones que ja hi eren ni va poder veure les seves cares, ni en aquell moment ni després. El relat de la noia es considera “coherent i versemblant” , perquè no aprecia contradiccions en les diferents declaracions.

Comentaris
To Top