Vallès

Sant Cugat retirarà la pancarta per l’alliberament dels presos davant del requeriment de la Junta Electoral

Carmela Fortuny i Cristina Paraira amb la pancarta de fons / Ajuntament de Sant Cugat

La Junta Electoral de Zona (JEZ) de Terrassa ha requerit a Sant Cugat, la retirada de la pancarta a favor de l’alliberament dels presos que penja de la façana de l’edifici consistorial. El requeriment dona un termini de 48 hores que s’acabarà aquest divendres 22 de març a les 14.15 h del migdia. L’Ajuntament retirarà la pancarta, però ha advertit que la mantindrà fins l’últim minut.

Tot i acceptar la resolució de la JEZ, l’equip de govern no comparteix la decisió i seguirà exigint l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats. “L’Ajuntament esgotarà el termini fins a l’últim minut abans de retirar la pancarta”, assegurava l’alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny.

També va informar de què l’Ajuntament presentarà al·legacions a aquest requeriment de la Junta Electoral de Zona, i també buscarà altres formes de reivindicar l’alliberament dels presos i la tornada dels exiliats. “Estem imaginant altres formes de visualitzar aquesta llibertat d’expressió i aquesta reclamació”, explicava Fortuny.

Comentaris
To Top