FESTA MAJOR

El gran dia dels minisocis i els seus gossos

D.S.

Com cada festa major des de fa vuit anys, la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell ha celebrat aquest dissabte al matí la Festa dels Minisocis a la plaça Doctor Robert, una jornada que serveix per sensibilitzar els més petits i acostar-los al món dels animals de companyia. Als voltants de les 11h del matí ja estava tot preparat i la plaça bullia de gossos amb les seves famílies (i també de calor!).

La jornada ha començat amb la desfilada de nou gossos que actualment estan en adopció. L’event ha estat un èxit, i fins i tot hi ha perspectives de que un dels gossos, la Bonnie, una preciosa femella mestissa de Staffordshire Terrier, sigui adpotada. Segons han explicat fonts de la organització, els gossos han hagut de tornar al refugi poc després de la desfilada per la calor excessiva.

Després de la desfilada venia el plat fort: la gimcana per parelles. Vuit infants i els seus gossos han participat en una extensa competició on tant uns com altres havien de demostrar les seves habilitats i la seva compenetració, en diverses proves que organitzades per la Lliga Protectora i gestionades per una pila de voluntaris, els altres protagonistes de la jornada. La gimcana era una manera “d’acostar els infants als animals, fent que els juguin i s’entenguin, i l’important és participar”, segons una voluntària de la organització, i ha funcionat: es notava que portaven uns dies entrenant-se!

A més de les activitats amb els gossos, la organització ha disposat de 3 estands, on a més de donar a conèixer les activitats de la Lliga i recaptar donacions, es feia l’activitat que ha acabat tenint més èxit: el maquillatge animal. Una fila llarguíssima de pares amb els seus infants esperaven pacientment el seu torn perquè unes maquilladores voluntàries els pintessin les cares com els seus animals preferits.

Comentaris
To Top