Esports

L'Orihuela fixa el partit a Los Arcos malgrat que un informe "desaconsella jugar"

El regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Oriola, Víctor Bernabéu, sobre la gespa de Los Arcos / Ajuntament Oriola (Cedida)

El serial de l'Orihuela-Sabadell continua consumint capítols. La intervenció de la Federació Espanyola de futbol demanant al conjunt alacantí un escenari definitiu del partit semblava que seria definitiu, però es manté l'ambigüitat i els dubtes sobre la disputa del duel. El surrealisme puja punts. En les últimes hores, l'Orihuela va remetre un informe a la RFEF i a continuació, confirmava a través de les xarxes que "el futbol torna diumenge que ve a Los Arcos" en un tuit prou significatiu.

En les oficines de la Creu Alta es va rebre l'anunci amb escepticisme. De fet, l'Ajuntament d'Oriola, a través del regidor d'Esports, Víctor Bernabéu, i alguns tècnics, va realitzar una visita a les instal·lacions esportives de la ciutat afectades pels aiguats. Sobre el Municipal de Los Arcos es van emetre dos informes. En el primer parla de tancar provisionalment la grada oest per garantir la seguretat dels espectadors a causa d'unes esquerdes considerables. També diu que "es treballarà per condicionar els vestidors", molt malmesos. En un segon informe és més contundent i s'afirma, referint-se a l'estat de la gespa, que "desaconsella utilitzar el camp per aquest partit" i deixa la decisió final en mans de l'àrbitre (l'aragonès Alberto Lou Ballano), la qual cosa alimenta el fantasma d'una possible suspensió a última hora, és a dir la maniobra temuda des del principi pel Centre d'Esports, que es veuria obligat a viatjar per no res.

Publicitat

Ara el club arlequinat està pendent de posar-se en contacte amb la Federació Espanyola per aclarir la situació i rebre garanties que el partit es jugarà en un cent per cent. Hi haurà algun capítol més. D'altra banda, la Federació Espanyola sí que ha autoritzat el canvi de data de la primera eliminatòria de la Copa Federació entre el Jove Español i el Sabadell. Ambdós equips s'havien posat d'acord i faltava el 'sí' federatiu. S'havia de jugar el dijous 3 d'octubre i es disputarà el dimecres 9 a les 12 hores, aprofitant que se celebra la festivitat de la Comunitat Valenciana. El guanyador, això sí, haurà de jugar la setmana següent contra el vencedor de l'Alcoià-Castelló com a visitant.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top