Doble derrota dels sèniors del Club Natació Sabadell de voleibol

L'equip femení va fregar la sorpresa davant el líder / CNS (Cedida)

El doble compromís del Club Natació Sabadell sènior a casa va acabar en derrota. El masculí va caure davant el San Roque Batán per 1-3 després de protagonitzar un gran partit. L’equip de Jordi Fernàndez va estar a l’altura i va posar les coses difícils, però al davant es va trobar un rival de gran nivell. Després del 22-25 i 20-25, els nedadors van alimentar esperances amb el 25-23 que escurçava diferències, però en el quart set va arribar la sentència definitiva amb un 19-25.

També en categoria femenina es va viure un magnífic duel entre el Club Natació i el JAV Olímpico Las Palmas, líder de la competició sense cedir cap set fins al moment. Les sabadellenques, però, van fregar la sorpresa. Van tenir el partit a les seves mans amb un parcial de 2-1, però un quart set interminable i dramàtic es va decantar cap al cantó canari i en el cinquè, amb les locals tocades físicament i anímicament, es va confirmar una derrota molt digna (2-3) per la gran qualitat de l’adversari.