Publicitat
Esports

L’Escola Pia s’agafa al fortí de Can Colapi per trencar la mala dinàmica de resultats

Donoso, donant instruccions als seus jugadors / LL.FRANCO

La competició a la Segona Divisió B no s’atura. Escola Pia i Club Natació Sabadell mesuraran el seu moment de forma davant dos rivals directes com l’E.T.B Calvià balear i el Futsal Lleida, respectivament. Els primers a obrir la jornada serà l’Escola pia que ho farà aquesta tarda (16 h) en horari diferent de l’habitual pel rival que visitarà el carrer de Garcilaso. Els balers, a un punt de l’equip de Pedro Donoso, travessen el millor moment de la temporada amb tres victòries en les últimes quatre jornades. Una dinàmica que contrasta amb la dels de Can Colapi que arriben al duel amb la imperiosa necessitat de tornar a sumar de tres en tres si no volen acomiadar-se, abans d’hora, del play-off després d’encadenar dues derrotes consecutives. El rival, tot i que lluny de Ses Illes és molt vulnerable, arribarà amb els reforços de dos argentins internacionals sub-18 i sub-20.

Publicitat

D’altra banda, el Club Natació Sabadell no jugarà fins demà diumenge (12 h) per afrontar un dels desplaçaments més feixucs de la temporada a la pista del sempre imprevisible Futsal Lleida. Un conjunt que després de firmar una primera volta immaculada, encara no ha guanyat aquest 2020. Una prova de foc per a l’equip de Borja Burgos per mesurar la reacció de l’equip.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top