Oci i cultura

‘El més petit’ s’enfila ben amunt

David Ymbernon

El Més Petit, el Festival d’Arts per a espectadors de 0 a 5 anys, es portarà a terme entre el 14 i el 29 de novembre amb una novetat important: aquest any estrenarà el Petit als Núvols, una secció digital que agruparà des d’experiències artístiques fins als tallers dels programes de formació Mestres que es Mouen i Artistes que es Mouen. Aquest nou espai en línia també acollirà les conferències i debats del V Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància, que es desenvoluparà els dies 20 i 21 de novembre completament de forma virtual.

La creació del Petit als Núvols garanteix la celebració d’El Més Petit independentment de les restriccions que afectin les activitats presencials, és a dir, de les funcions i els tallers familiars a diversos espais de les onze ciutats que participen en el Festival: Barcelona, Sabadell, Igualada, Lleida, Olot, Benicàssim, Sant Cugat, Tordera, Granollers, Viladecans i Montcada i Reixac. La vessant presencial es manté a l’espera que properament es concreti quina és la previsió pel que fa al tancament d’espais escènics i culturals.

A l’espai digital Petit als núvols es pot descobrir tres experiències artístiques creades expressament en format virtual, per tal que les famílies les puguin gaudir i participar plegades. Es tracta de Cuc, d’Animal Religion; L’horitzó de Latung La La, de David Ymbernon; i Expandint la jungla, de la companyia Big Bouncers. Les tres propostes es podran gaudir des de casa amb una entrada familiar en forma de codi, a partir del 14 de març.

Comentaris
To Top