Ciutat

L’Hermandad Virgen de la Fuensanta organitza una recollida d’aliments

parròquia església sagrat cor hermandad fuensanta
Diumenge tindrà lloc la recollida davant de l'Església Sagrat Cor / VICTÒRIA ROVIRA

L’Hermandad Cultural Nuestra Señora Virgen de la Fuensanta ha organitzat una recollida d’aliments per les famílies més vulnerables de la zona nord. L’entitat de Ca n’Oriac té l’objectiu de repartir fins a 50 lots entre els sabadellencs més necessitats. Aquest diumenge, ha organitzat una recollida d’aliments a les portes de l’església Sagrat Cor. “Aquest any és més necessari que mai“, ha expressat Antonio Padilla, president de l’entitat.

En aquest sentit, fan una crida a aportar aliments no peribles i productes nadalencs. “Dins de cada lot, volem incorporar turrons i xocolatines pels més petits de cada família”, diu Padilla. D’altra banda, l’entitat també ha organitzat un mercat solidari on es podrà adquirir per un euro els productes pel cistell solidari. A tothom que hi col·labori, l’entitat regalarà un calendari de l’any 2021.

Amb el naixement de l’entitat, l’any 1952, ja es van començar a fer activitats solidàries. Fa 15 anys que l’Hermandad va decidir reprendre les activitats i organitzar una recollida solidària de forma anual. Per poder confeccionar la cinquantena de lots previstos, l’Hermandad afegirà els productes restants.

Hi ha comerços de Ca n’Oriac que, paralel·lament, estan recollint aliments per aquesta campanya: Moda Marife, floristería Cefe Moreno, Ribes Zarcuteria i Vestua Tex.

Comentaris
To Top