Ciutat

Els sabadellencs s’aferren al sorteig de Nadal en l’any de la pandèmia

Llarga cua en una administració de loteria, poc abans del sorte / ll. franco

A última hora, els sabadellencs s’han aferrat a l’esperança i a la tradició. La previsió, fa una setmana, era que les vendes de loteria de Nadal enguany es desplomessin entorn d’un 20%, una xifra que a l’octubre encara era més negra, d’un 30%. Però en els darrers dies, malgrat la pandèmia, s’han tornat a veure les llargues cues a davant de les administracions, habituals en aquestes dates.

Els aproximadament 50 euros que en els darrers anys s’ha gastat de mitjana cada sabadellenc en la grossa no s’han reduït tal com estava previst. “Per sorpresa, gairebé hem mantingut les vendes! Només han baixat un 2% o un 3%”, expressen, satisfets, des de l’administració número 2. Molts clubs, escoles, empreses i altres entitats, que cada any reserven el seu número, finalment han acabat jugant al sorteig.

Enfeinats fins a l’hora de tancament del dia abans del sorteig de Nadal d’aquest dimarts,  l’Administració número 5, a l’avinguda Matadepera es mostraven sorpresos per la quantitat de sabadellencs que han comprat el seu número a última hora: “Avui s’ha notat molt!”.

A la número 18, també han revertit les previsions, i finalment el descens de vendes ronda el 5%: “A última hora, a les taquilles s’ha venut molt. Dins de la situació en què ens trobem, estem molt contents!”.

Comentaris
To Top