Publicitat
DSTaula

Arrós a la llauna

Dues llaunes metàl·liques on es cou l’arròs, a La taverna del Ciri de Marc Ribas / D.S.

Anem ara a una tècnica que, més aviat, caldria dir que és una recuperació. Es tracta de fer servir la llauna per fer els arrossos. El cuiner mig sabadellenc Marc Ribas en fa al seu restaurant La Taverna del Ciri (a la veïna Terrassa). El gust és tan variat com ingredients de temporada existeixen, tot i que destaquen l’arròs a la llauna de cap i pota, de bolets, etc.

El cuiner sabadellenc Sergi Ara també és aficionat a la tècnica de la llauna. Aquest jove sabadellenc, qui treballa a l’Escola d’Hostaleria i restauració de Santa Coloma (tot i que ara han anul·lat totes les classes), hi afegeix: “També tinc una llauna, que em vaig comprar per la Candelera, a la qual li estic traient bastant de suc, per fer arrossets”.

Publicitat
Comentaris
To Top