Oci i cultura

Les llibreries disparen vendes i Xavier Bosch guanya a Sabadell

Carme Forcadell, Víctor Colomer i Marta Pontnou s’alcen com els autors locals més venuts

La parada de Librerío de la Plata / LLUÍS FRANCO

Xavier Bosch s’alça com l’escriptor més venut a Sabadell aquest Sant Jordi de 2021, amb La dona de la seva vida. Mentre que en segon lloc se situaria Jaume Cabré, amb Consumits pel foc. Aquest és el balanç provisional emès per diversos llibreters, poc abans de tancar els comerços. 

El lideratge ha estat més repartit enguany, mentre que l’any passat Carles Puigdemont va arrasar clarament amb el seu M’explico. 

Igualment, altres autores com Maria Dueñas i Maggie O’Farrell també han estat molt sol·licitades.

Entre els autors locals hi destaca Carme Forcadell (amb Escrivim el futur amb tinta lila), seguida de Víctor Colomer (Contes tristos del Procés), Marta Pontnou (Sexe Ficció) i Roc Cassagran (T’estimo fins a l’horitzó). 

Més del 60%

En general, s’han generat llargues cues a les entrades de les llibreries, tant al matí com especialment a la tarda. Unes vendes que han superat l’objectiu inicial marcat pel Gremi de Llibreters, que s’havia proposat arribar al 60% de les vendes d’un any preCovid. Algubnes veus del sector apuntaven ahir que sumant les vendes descentralitzades de tota la setmana, probablement es recuperi el 100% d’un any normal.

Llargues cues per aconseguir una flor / VICTÒRIA ROVIRA

Comentaris
To Top