Ciutat

Ciutadans reclama arreglar la font ornamental de Via Alexandra, 9 anys espatllada

Font de Via Alexandra / CEDIDA

Ciutadans exigeix que s’arregli la font ornamental de Via Alexandra, situada al costat del CEIP Andreu Castells, i des de fa 9 anys està espatllada. El portaveu Adrián Hernández exposa que l’alcaldessa, Marta Farrés, s’hi va comprometre, a proposta de Ciutadans, a l’estiu de 2019 i li recrimina que encara no s’hagi fet res.

“En el seu tercer estiu com a alcaldessa encara no s’ha fet absolutament res amb la font ornamental de la Via Alexandra”, critica Hernández. També ha retret “l’oblit dels barris” per part del govern de Farres, que “es van afanyar en el seu moment per arreglar la font de l’Ajuntament en la plaça Sant Roc, encara que ja hi havia un altre assortidor funcionant a 15 metres” i, en canvi, “no han estat capaços d’actuar per a reparar la font de Can Rull en tres estius”.

Sobre la font de Via Alexandra, ha insistit que la formació taronja porta des de 2017 demanant en diverses ocasions sense èxit que s’arreglés. Ha qualificat la situació de “greuge” per als veïns de Sabadell, que “pateixen més el deficient manteniment de la via pública segons la zona en la qual resideixen”. Adrián Hernández ha conclòs afirmant que “hem de potenciar el verd a les nostres ciutats, però també el blau de les aigües, més a l’estiu, per a crear entorns urbans més agradables”.

Comentaris
To Top