Ciutat

Salut tanca els punts de vacunació de Sabadell

A partir d’ara es farà una cerca proactiva per vacunar els col·lectius que no han rebut cap dosi

Imatge de la vacunació als Merinals / VICTÒRIA ROVIRA

Canvi d’etapa. El Departament de Salut tancarà la setmana vinent els dos punts de vacunació que encara funcionen a Sabadell per passar a una altra fase en què les vacunes s’administraran d’una forma més proactiva, anant a buscar la població pendent de vacunar. A part, també tanquen els punts de vacunació de tota la regió Metropolitana Nord, on s’inscriu el municipi.

El casal cívic Arraona-Merinals tancarà quan s’acabin d’administrar les segones dosis ja previstes, dijous 30 de setembre. I el casal cívic Rogelio Soto de Campoamor cessarà l’activitat un parell de dies més tard, dissabte 2 d’octubre, quan també acabi les dosis programades. Un cop tancats, aquests espais recuperaran el servei habitual.

La campanya de vacunació continuarà en diferents punts, com els CAP, els hospitals i els dispositius mòbils. El Taulí, per exemple, està vacunant cada dimecres fins al 6 d’octubre majors de 40 anys amb Janssen. També a les universitats es vacuna, com el punt de vacunació sense cita prèvia de la UAB a Bellaterra.

Vuit de cada deu, vacunats

A Sabadell més del 80% de la població major de 12 anys, vuit de cada deu veïns, estan vacunats amb la pauta completa contra la Covid-19. Concretament, el 82,7% han rebut les dues dosis o la vacuna de Janssen, mentre que el 85,6% tenen una dosi.

Això es tradueix en què 166.526 sabadellencs estan vacunats amb la primera dosi i 142.924 amb la segona.

A part d’aquests punts de vacunació, Salut també va obrir durant un mes i mig el punt de vacunació massiva a la Pista Coberta d’Atletisme, on podia anar gent de tot Catalunya i va administrar unes 170.000 dosis.

Comentaris
To Top