ESPORTS

Triple podi del Club de Tir Sabadell a l’Estatal de Logronyo

El podi del Campionat d'Espanya amb l'or de Jesús Oviedo / CEDIDA

El Club de Tir Sabadell ha estat un dels grans animadors del Campionat d’Espanya d’aire comprimit de joves promeses celebrat a Logronyo. El balanç és espectacular, amb un triple podi a les diferents categories. Els seus tres tiradors van competir en representació de la Federació Catalana. Jesús Oviedo ha tornat a demostrar la seva gran qualitat i s’ha proclamat brillant campió d’Espanya en una final frenètica entre els vuit millors tiradors de l’estat. El badienc corona així una temporada per emmarcar després del seu quart lloc al Campionat del món i l’històric bronze en el Campionat d’Europa.

Els seus companys d’equip no s’han quedat enrere. Alejandro Cilveti, en la categoria cadet, ha aconseguit una meritòria medalla de plata, superant una avaria en el sistema electrònic de puntuació quan encara estava competint. El sabadellenc va saber respondre en unes condicions força adverses.

Per la seva part, Alberto Corbelle, debutant en un campionat estatal, ha estat a un nivell altíssim que li ha permès penjar-se la medalla de bronze en categoria infantil, un premi que reforça la seva trajectòria ascendent. La pedrera continua donant alegries a l’entitat que presideix Ricard Martínez. “Significa una gran satisfacció perquè vol dir que s’ha fet una bona feina i ara es recullen els fruits. Són nois amb una gran qualitat i segur que arribaran lluny si continuen amb aquesta constància als entrenaments”, explica.

Comentaris
To Top