Oci i cultura

Sílvia Munt, Xavier Graset i Albert Pla, pugin a l’escenari!

Xavier Graset / ACN

Sílvia Munt serà una  de els cireretes de la temporada teatral. La Colometa aterrarà al Principal dirigint Les irresponsables, amb Cristina Genebat, Marta Marco i Nora Navas (3 d’abril). 

A més a més, Xavier Graset, qui actualment viu un boom periodístic, mostrarà la seva -més aviat-desconeguda vessant actoral. I és queinterpreta un monòleg còmic Sobre els danys del tabac, de Txèkhov (30 d’abril).

Un altre espectacle humorístic serà el Bona gent, de Quim Masferrer (26 de febrer). També en aquesta clau arribarà Peyu amb el seu El gallardo espanyol (que ja s’ha vist aquest estiu passat al festival Fresc). Serà el 19 de març. 

En l’aposta per la producció local destaca Antígona, amb traducció de Tom Colomer, a càrrec de la companyia emergent Amfiteatre, (28 i 29 de maig).

Pel que fa a la programació familiar, la companyia El Pot Petit presentarà al Principal Les aventures del lleó vergonyós (6 de febrer). Mentre que a la Faràndulas’hi representarà el musical Bye Bye monstre,  un espectacle inspirat en la situació de confinament que van viure milers d’infants i famílies, obra de Dagoll Dagom i Dàmaris Gelabert. 

A més a més, la Joventut de la Faràndula reposarà el seu exitós El préssec gegant (5, 6, 12 i 13 de març). L’estrena de la temporada d’aquesta entitat és el nou musical Aladí (14, 15, 20 i 21 de maig).

A més, la Fundació Òpera Catalunya proposa Don Pasquale (16, 18 i 20 de febrer) i Rigoletto, de Giuseppe Verdi (27 i 29 d’abril i 1 de maig). 

A més a més, l’Orquestra Simfònica oferirà a la Faràndula el Concert per a violí de Beethoven (21 de gener), el Rèquiem de Verdi (8 d’abril) i La Novena de Beethoven (3 de juny). 

Joventuts Musicals portarà, un dimecres al mes  els concerts de Música al Saló.

I una sopresa final! La música moderna ve de la mà del polifacètic Albert Pla, amb l’espectacle ¿Os acordáis?, el 25 de febrer. El sabadellenc farà una reflexió irònica sobre l’impacte de la crisi del coronavirus. 

Comentaris
To Top