Ciutat

Plantaran 235 arbres nous en diversos carrers del sud de Sabadell

En els pròxims mesos l’Ajuntament de Sabadell plantarà 235 arbres nous a diferents carrers del sud de la ciutat. El consistori ha adjudicat aquest dilluns les obres per fer-ho possible, amb una inversió de 171.523 euros. La plantació es farà durant el primer trimestre del 2022 i anirà a càrrec de Garden Egara SL.

Les operacions previstes inclouen plantar arbres en escocells que ara estan buits, substituir exemplars que tenen problemes de salubritat o seguretat per espècies més adequades, i esponjar l’espai. Al mateix temps, s’aprofitarà per millorar el sòl on han de créixer els arbres i es refaran escocells antics.

Els carrers on es duran a terme aquestes millores són Concha Espina (17 arbres), Pardo Bazán (29 arbres), Josep Comas (70 arbres), Goya (59 arbres), Fontanella (7 arbres), Velázquez (14 arbres) i els Manyans (4 arbres), com també al passeig d’Espronceda (34 arbres), a la ronda de Pau Vila (1 arbre) i a l’illa Sacra.

Aquesta actuació segueix els criteris establerts pel Pla Director de l’Arbrat Viari de Sabadell (PDASbd) del 2019, que té per objectiu potenciar l’arbrat viari “com una infraestructura verda que aporti el màxim de beneficis socials i ambientals, assegurant la seva sostenibilitat en el temps i amb capacitat d’adaptar-se als canvis futurs”, explica el consistori en un comunicat.

Comentaris
To Top