ESPORTS

El Sabadell té la primera gran oportunitat per sortir del descens

Xavi Boniquet davant el Linares

El conjunt arlequinat vol superar el filial del Betis a la Nova Creu Alta i confirmar la seva escalada a la taula

Xavi Boniquet pot ser una de les novetats a l'onze inicial / Ll. Franco

Doble premi. El Sabadell té aquest dimecres (19.30 h) la primera gran oportunitat de sortir momentàniament del descens i escurçar diferències amb altres equips de la zona mitjana de la taula. Per aconseguir-ho està obligat a sumar els tres punts davant el Betis Deportivo a la Nova Creu Alta en el primer dels duels pendents ajornats (en aquest cas dues vegades) pel brot de coronavirus. En cas d’encadenar la tercera victòria consecutiva a casa, el conjunt arlequinat superaria a UCAM Múrcia, Sevilla At. i At. Sanluqueño – aquests dos últims per goalaverage general – a la taula.

Pedro Munitis no es mou del seu discurs ni un centímetre. “No necessitem una motivació extra per guanyar, hem de continuar de la mateixa manera”. El tècnic càntabre insisteix que “ara mateix no miro la classificació ni les diferències de punts, penso que això no ens ajuda gens. L’únic objectiu és centrar-se en el partit més immediat i fer les coses bé”. Tampoc vol un excés de confiança per rebre al cuer destacat del grup i avisa: “el Betis Deportivo té jugadors amb molt de talent i sobretot en la zona ofensiva són desequilibrants. Si se sent a gust al camp, ens pot crear molts problemes. Com tot filial, comet pecats de joventut que li costen punts, però haurem de fer un partit molt seriós”.

Tenint en compte les rotacions que va fer al Municipal de La Línia, s’intueixen canvis a l’onze inicial. Homes com Jacobo, Néstor, Iago Indias, Xavi Boniquet o Alfred podrien tornar a la titularitat. Munitis, però, va driblar com en la seva època de futbolista. “Caldrà esperar a l’últim moment per veure com estan físicament i mentalment i després decidiré. Com ja he dit diverses vegades, tots els jugadors de la plantilla estan preparats per sortir a competir”.

Mercat d’hivern

Si no passa res estrany, aquest dimecres també està prevista l’arribada a Sabadell de l’únic fitxatge del mercat d’hivern, el basc Joan Ander González, Dopi, procedent del San Fernando. Munitis va fer una valoració positiva del desenllaç del mercat tot i que no es va poder complir la seva demanda d’incorporar un central. “Des de la meva arribada al club coneixia les dificultats de fitxar i tampoc han acompanyat les circumstàncies. El fet d’estar a la zona baixa ha fet que alguns possibles jugadors es tiressin enrere. És la realitat i ho hem d’acceptar així. Finalment, ha marxat un jugador (Toni Gabarre) i n’arriba un altre (Dopi)”. Sobre la situació de Moha, el tècnic reitera que “tenim una bona comunicació i ara és qüestió d’adaptar-se a les característiques del nostre joc i encaixar. Penso que ens pot ajudar, necessitarem a tots els jugadors”.

Comentaris
To Top