ESPORTS

Néstor: “No podem tirar coets, encara estem lluny d’on voldríem ser”

Néstor Querol, gol a Palamós

Després de superar la lesió, el castellonenc vol recuperar protagonisme i veu “molt important” el duel contra el Costa Brava

Néstor Querol va fer un gol decisiu a Palamós contra el Costa Brava / Ll. Franco

L’aportació de Néstor Querol ha estat fonamental en la gran ratxa de 10 jornades sense conèixer la derrota del Sabadell. En un moment especialment delicat el castellonenc va aparèixer per marcar dos gols vitals, al camp de la UE Costa Brava per empatar el partit (1-1) i a la Nova Creu Alta per iniciar la remuntada davant el Linares (3-1).

Es va convertir en el 9 de Pedro Munitis, però una inoportuna lesió muscular va aturar el seu protagonisme. “Han estat dues setmanes, però s’ha fet més llarg perquè ha afectat quatre partits”, reconeix el mateix Néstor, ara ja totalment recuperat. De fet, va participar en els últims minuts a Múrcia contra l’UCAM. Com s’explica l’actual dinàmica del Sabadell? Néstor ho resumeix de manera molt contundent: “anímicament ens sentim forts, som un equip que defensa molt bé i ara també som més efectius. Aquesta és la diferència principal”.

Seguint el discurs marcat per Munitis, Néstor té els peus a terra i no vol caure en un excés d’eufòria “perquè continuem molt a prop de la zona de descens. Ho hem passat malament durant molt de temps sense poder sortir de la part baixa i ara tampoc podem tirar coets. Hem d’anar pas a pas, encara estem molt lluny d’on voldríem ser”, en al·lusió als llocs de privilegi. De moment, només es vol centrar en el duel de dissabte (17 hores) davant la UE Costa Brava. “És un partit molt important. Tornem a la Nova Creu Alta, davant l’afició, i és vital sumar els tres punts per marcar diferències amb la part baixa”.

La continuïtat de Kaxe a l’onze, amb més confiança després del seu gol a Albacete, i el fitxatge de Dopi afegeixen competència a la zona ofensiva, però Néstor, com sempre, es posa a disposició del tècnic. “El que vull és jugar, en la posició que sigui. Si és de 9, intentaré ser efectiu i si és per banda o una altra ubicació, doncs a treballar per ajudar els companys. El més important és el col·lectiu i mantenir aquesta dinàmica positiva”. La plantillaha tornat als entrenaments i ara mateix, l’únic dubte és Óscar Rubio, qui va exercitar-se al gimnàs al marge del grup. El lleidatà no està descartat.

Comentaris
To Top