Oci i cultura

L’estudi sobre el gest d’Oriol Vilapuig, a ARCO

Stant del projecte RocioSantaCruz / CEDIDA

L’escena artística sabadellenca ha arribat fina a Madrid, en la darrera edició d’ARCO. Fins a 185 galeries de 30 països diferents han participat de la fira, que va tancar ahir les seves portes.

Entre els participants, 16 galeries catalanes. Un èxit, fins i tot superant les 14 galeries que hi van participar l’any 2020. I en aquesta ampla representació no hi falten dues veus sabadellenques. Hi destaca l’obra Cuatro estudios sobre el gesto, d’Oriol Vilapuig, que com el mateix artista explica a xarxes socials, és un treball realitzat en 2018 que forma part del projecte de RocioSantaCruz per a aquest ARCO 2022. La sèrie pot veure’s acompanyada per peces de Gonzalo Elvira, Lluís Hortalà i Mar Arza.

Oriol Vilapuig (1964) és professor de l’Escola Illa de Sabadell i entre les properes exposicios, té previst participar a la mostra Imatges Buides a La Virreina de Barcelona (a partir de l’11 de març).

Detall de l’obra exposada per Vilapiug a ARCO 2022 / CEDIDA

Així mateix, a la galeria de Joan Prats s’hi presenta obra, entre d’altres, del pintor de l’abstracte Alfons Borrell (traspassat al desembre de 2020).

Comentaris
To Top