Oci i cultura

Alfred Hitchcock omplirà el Sant Vicenç de suspens

Un instant de l’assaig de l’obra / DS

El Teatre Sant Vicenç fa pujar a l’escenari l’adaptació teatral de la pel·lícula La soga, d’Alfred Hitchcock. El conegut expert en el suspens combina l’humor i la tensió en la majoria de les seves pel·lícules; una dualitat que manté en aquesta adaptació teatral. L’adaptació és obra de Júlia i Esteve Pou.

La corda maleïda narra la història de com l’espècie humana és capaç de fer autèntiques bestieses i portar a l’extrem les coses més impensables, només per uns simples ideals.

De fet, en moltes ocasions l’espècie humana fa barbaritats simplement perquè ens sentim superior a la resta i amb la potestat de fer-ho. Això és el que fan els protagonistes d’aquesta història, en Bernat i en Felip. Han estat capaços de muntar una festa per demostrar que ells sí que ho poden fer, però en Robert, un expert en criminologia, intentarà treure l’entrellat de tot plegat.

Divendres d’estrena

L’obra s’estrena aquest dissabte, 5 de març. També es representarà els dies 6, 12, 13, 19, 20, 26 i 27 de març. L’horari d’inici serà a les 22 h els dissabtes i a les 18 h els diumenges (preu de l’entrada de 12 €).

Comentaris
To Top