Oci i cultura

Tot s’enfosqueix mentre s’acosta el Festival de Cinema de Terror

Una projecció de l'edició del 2021, a l'auditori de l'Espai Cultura / VICTÒRIA ROVIRA

La 10a edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell se celebrarà del 14 al 20 de març, a diferents espais de la ciutat.

De fet, aquest dijous, 3 de març, faran la presentació de tota la programació amb un acte al bar de Ca L’Estruch (a partir de les 20 h). 

El festival retrà homenatge -enguany- al centèsim aniversari de l’estrena del clàssic de terror Nosferatu, amb la seva projecció el dijous 17 de març al Cineclub del Cine Imperial (20 h). També al quarantè aniversari de l’estrena del clàssic de John Carpenter The thing (La cosa). Serà el divendres 19, a Ca L’Estruch (22.30 h). Anirà precedit per una marató d’activitats des de les 16.30 h, entre les quals un monòleg d’Aureli del Pozo i la projecció d’una vintena de curts (en competició).

D’altra banda, en la ja tradicional col·laboració amb Plataforma per la Llengua, el dimarts 15 de març faran una projecció del suggerent film La vampira de Barcelona (sobre els fets del Raval). També de la mà de l’entitat procatalà hi haurà, així mateix, la projecció infantil de Transsilvània 3, al Cine Imperial (dissabte, 11 h).

Algunes les entrades estan disponibles aquí.

A més, ja han fet públic l’espot audiovisual d’enguany:

Per obrir boca, ja han estrenat la IV Mostra Il·lustrada de Terror a l’Acadèmia de Belles Arts, amb una vintena de dibuixos d’Abel Carrasco. S’hi poden veure fins al dia 9 de març a la Sala II de l’entitat.

El terror s’endinsa a Belles Arts

Comentaris
To Top