Oci i cultura

Rosario Flores, MClan i La Casa Azul, al parc de Catalunya de Sabadell

Escenari de l'Embassa't, l'any 2021 / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament de Sabadell ha presentat aquest matí el cartell del nou Festival Observa. Es tracta d’un cicle de concerts que tindrà lloc del 26 de maig al 19 de juny al parc de Catalunya. Concretament, a l’amfiteatre i zona enjardinada que ja va estrenar com a escenari l’Embassa’t l’any passat.

Entre els caps de cartell destaquen els concerts de Rosario Flores, MClan i SFDK, pel que fa a la música estatal. Des de Catalunya actuarà La Casa Azul, que a més consagrarà al seu bateria sabadellenc Guillem Barceló com a profeta a casa seva.

També hi actuaran Don PatricioThe Tyets, Women Soldier, Iseo & Dodosound i Rapsusklei.

A més, s’oferiran dos espectacles de tribut: Abba The New Experience i Play The Game, un tribut a Queen.

Pel que fa a la música clàssica, hi haurà un concert de la novena de Beethoven per l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Els diumenges seran el dia familiar, amb concerts com el doble bolo de Dàmaris Gelabert, Reggae per xics, Heavy per xics i Laly Begood.

Rosario Flores, en concert / DS

Els preus variaran entre els 8 euros dels concerts infantils i els 45 euros del concert de Rosario Flores, si bé la majoria rondarà els 20 euros. Pel que fa als horaris, les vetllades al parc de Catalunya duraran fins a les 23 h els dijous, i fins a la 1 de la matinada els divendres i dissabtes. I és que a banda del concert, també hi haurà servei de bar, food-trucks, zona Village i actuacions musicals de petit format per amenitzar tant l’abans com el després del concert.

De fet, aprofitant la infraestructura de serveis, també s’obrirà al migdia per fer-hi vermut musicals, entre les 12 h i les 15 h. L’entrada al recinte serà en aquest cas gratuït i es podrà gaudir de l’aperitiu en un entorn natural i agradable com ho és la muntanyeta del parc de Catalunya.

Els concerts tindran un aforament màxim de 3.000 assistents, tot i que en el passat s’hi han aplegat fins a 15.000 persones. 

MClan, en concert / DS

Així ho han anunciat José Luis Castet, director del festival, a la roda de premsa d’aquest dijous al Teatre Principal de Sabadell, on també hi era present l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

D’esquerra a dreta: Arnau Solsona, José Luis Castet, Marta Farrés, Carles de la Rosa i Lluís Matas / LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top