ESPORTS

Tornarà a passar un tren cap al ‘play-off’?

La celebració madridista del momentani o a 1 / LL. FRANCO

De tenir la possibilitat real de situar-se a les portes del play-off a mirar quants punts de diferència  té respecte al descens. En tan sols una setmana i escaig, el Centre d’Esports Sabadell ha canviat d’objectiu, almenys a curt termini, després de renunciar a un tren que el podia conduir a lluitar per ser un dels cinc primers equips per somniar amb la Segona Divisió A.

Tan cert  és això com que encara queden trenta punts per disputar-se i tot és possible. I més en un equip que ha estat capaç d’estar 12 jornades sense perdre. Però a diferència del que va succeir davant el Castelló, la imatge de l’equip de Pedro Munitis davant el Reial Madrid Castilla no invita a l’optimisme, ans al contrari. I així, és pràcticament impossible il·lusionar-se amb cotes més altes. Lluny queden les bones sensacions de fa escasses  tres setmanes a Vila-real.

Si sobre la gespa de la Nova Creu Alta es va veure un equip que li va faltar caràcter –el filial blanc, que no guanyava lluny de  Valdebebas des del passat desembre,  en cap moment es va veure intimidat– i  capacitat de reacció, a la sala de premsa Pedro Munitis va afegir-hi més realisme: “Hem de tenir els peus a terra. Tornar a l’origen. A l’equip no el beneficien les motivacions externes, perquè això pot ser que faci entrar ansietat de fer play-off i pujar a la Segona Divisió”, assegurava.

Encara que fos amb la boca petita, el tècnic càntabre deixava entreveure que s’havien fet volar coloms amb un equip que potser ha de mirar cap a un altre costat.

“És un moment complicat”

Costa d’entendre que davant d’un equip que amb la pilota et pugui arribar sotmetre en diverses fases del partit, et superi amb jugades de pilota d’estratègia. Un clar indicatiu que alguna cosa no rutlla, tal com va reconèixer el capità Aleix Coch, baixa sensible per al pròxim compromís a San Fernando: “És un moment complicat. Fins avui no estàvem pràcticament patint en aquestes accions. Ho haurem de corregir perquè no torni a passar”.

Des de l’arribada de Pedro Munitis a la banqueta arlequinada, el Centre d’Esports Sabadell ha jugat un total de quinze partits de la Primera RFEF, on ha encaixat onze gols, cinc dels quals en els darrers dos partits. Mostra inequívoca que el pal de paller on se sustentava la idea de Munitis, trontolla.

Tot i afirmar que “són coses que passen al futbol”, el tècnic va voler tirar pilotes fora relativitzant aquest aspecte i la consegüent derrota: “La gent s’ha de sentir molt orgullosa. Això és futbol i hi ha dies que estàs més brillant que altres. Entenc que l’aficionat estigui enfadat, però els que estem aquí dins veiem que els jugadors donen el 200%”.

Comentaris
To Top