Ciutat

Els Mossos reforcen els controls sobre la discoteca Waka Sabadell

waka mossos
Control policial a la sortida de l'estació Sud / D.S

Cada divendres i dissabte, centenars de joves es dirigeixen cap a la zona Hermètica de Sabadell. Tot i no quedar-hi grans discoteques, com fa anys, encara n’hi ha una que és capaç d’atraure un gran públic. És Waka Sabadell, que tot i el nom es troba dins el terme municipal de Sant Quirze del Vallès.

La discoteca, actualment la més gran de la comarca, acumula moltes denúncies per violència, masclisme i racisme. Molts conflictes que han portat a l’ajuntament de Sant Quirze a valorar-ne el tancament. Sobretot destaquen agressions per part dels porters a joves migrants o casos de violacions a l’entorn del local. I és que en només l’últim any ha acumulat 46 agressions, 36 detencions i 3 violacions.

waka mossos

Control dels Mossos als voltants de la discoteca / D.S

Sorolls i baralles

Els conflictes no només són a la discoteca. L’entorn que l’envolta també se’n veu afectat. És el cas de l’estació de RENFE de Sabadell Sud, on se situen la major part dels controls policials. Els veïns de la zona es queixen de les actituds dels joves: “En un divendres mateix en poden baixar uns 300 de cop cap a les 11 de la nit, van cridant i llançant coses. És molt desagradable”. Els usuaris de la línia R4 que pugen al tren a aquelles hores també mostren la seva disconformitat: “Aguantar el trajecte amb gent així és horrible. Fumen i beuen dins el tren, deixen els vagons destrossats”.

waka mossos

Joves sortint de l’estació Sud en direcció a Waka / D.S

Amb la nova mesura i els controls la policia busca gestionar millor l’arribada de joves i preveure possibles conflictes. Tot en un entorn que és cada cop més complicat pels veïns de la zona.

Comentaris
To Top