Oci i cultura

El musical de Hamlet torna un any més a la Bàscula, de la mà d’Escènics Companyia

El Hamlet d’Escènics manté els temes principals de la tragèdia original

Tot i que és la tercera temporada que es representava, la sala va tornar a quedar plena

El Hamlet d’Escènics manté els temes principals de la tragèdia original, però hi injecta música i actualitat / jaume fernàndez

El musical de Hamlet ha tornat al Teatre de la Bàscula. Escènics Companyia va estrenar l’adaptació de l’obra de William Shakespeare aquest cap de setmana. Tot i que és la tercera temporada que es representava, la sala va tornar a quedar plena.

Com a la versió original de la tragèdia, Escènics hi aborda com a temes vertebradors l’amor romàntic, la desconfiança, la venjança, l’abús de poder o la traïció. Ara bé, hi injecten música i, sota la direcció i adaptació d’Irene Garrido, les dones de l’obra adquireixen més importància. Les escenes s’aproximen a l’època actual. “Es fa entenedor, humà i proper, sense perdre en cap moment l’emoció ni la tragèdia de Shakespeare”, apunta la companyia.

“És una obra entenedora, humana i propera, sense perdre en cap moment l’emoció”

L’obra es va estrenar per primera vegada l’estiu de 2018. El text és una traducció del castellarenc Joan Sellent i la música original és obra d’Adri Mena i Roger Padrós.

hamlet escenics companyia

El Hamlet d’Escènics actualitza la tragèdia de Shakespeare / CEDIDA

Gerard Portolés encarna el paper de Hamlet; Joel Almirante, d’Horaci; Irene Garrido, d’Ofelia; Júlia Perich és Gertrudis; Carlos Lecegui fa de Laertes; Christian Montenegro, de Claudi; Xajo Gorina, d’enterramorts; Rosencrantz està interpretada per Cristina Ruiz i Guildenstern per Clàudia Rosas; Marc Pons fa d’Osric i Voltimand és Itziar Camacho.

Divendres i dissabte que ve es podrà veure a les 21h, mentre que la sessió de diumenge serà a les 18h.

Comentaris
To Top