FESTA MAJOR

Miki Núñez estrena ‘look’ abans de la Festa Major de Sabadell

Alguns dels seus seguidors es van mostrar incrèduls a les xarxes socials després de veure el radical canvi

Els preparatius de la Festa Major de Sabadell encaren la darrera setmana amb l’emoció ja a flor de pell. Una de les grans atraccions de la cita en el terreny musical serà l’actuació de Miki Núñez, un dels grans noms del cartell, que espera omplir l’avinguda Francesc Macià el proper dissabte 3 de setembre.

L’artista egarenc ja escalfa motors i aquest dijous va fer bullir les xarxes amb el seu darrer canvi de look. Miki Núñez va penjar un vídeo a les xarxes socials on es veu l’abans i el després del seu pentinat, passant a lluir un ros platí que ben segur no passarà desapercebut entre els assistents al concert del proper dissabte.

El cantant va demanar opinions entre els seus seguidors a Twitter, provocant la incredulitat de molts que no donaven crèdit davant el radical canvi d’imatge del terrassenc. L’exparticipant d’Operación Triunfo va actuar aquest dimecres al Camp Nou abans del partit solidari entre Barça i Manchester City per recaptar fons en la investigació contra l’ELA.

Miki Núñez look

Comentaris
To Top