ESPORTS

Queralt Castellet, millor esportista a la gala del COE

Blanco, Castellet i Sánchez / RFEDI

La sabadellenca Queralt Castellet va rebre anit el premi a millor esportista del 2022 a la XVII gala del COE. L’acte va estar encapçalat pel president del govern espanyol Pedro Sánchez, acompanyat del ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta.

Castellet, en la seva cinquena participació olímpica, es va penjar la medalla de plata al halfpipe de Pequín, essent la cinquena presència de la història per a Espanya en Jocs Olímpics d’hivern, i la primera medalla d’una catalana en uns jocs d’hivern: “Hi ha una diferència enorme entre què somnies, i una vegada ho aconsegueixes, i el que s’aconsegueix. T’ho pots imaginar, creure, però fins que no succeeix res es pot comparar amb la sensació de guanyar una medalla olímpica”, va confessar Castellet.

D’altra banda, el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, va manifestar que “heu estat, sou i sereu sempre el cor del Moviment Olímpic Espanyol. Heu conquerit el món. La vostra glòria i els vostres èxits i triomfs guiaran a les successives generacions”.

Comentaris
To Top