ESPORTS

Dos sabadellencs, al Mundial d’handbol

Dani Fernández, de 21 anys, s’estrena al Mundial / rfen (j. l. recio)

Els sabadellencs Ian Tarrafeta i Dani Fernández seran a la cita mundialista que comença aquest dimecres a Polònia i Suècia, i a on Aleix Gómez, lesionat, no podrà completar una representació sabadellenca històrica.

Finalment, i després del triomf obtingut aquest darrer cap de setmana al torneig internacional d’Espanya, després de derrotar Rumania, Bahrain i Argentina, el seleccionador espanyol Jordi Ribera ha decidit tenir els mateixos divuit jugadors, on destaca la presència de Dani Fernández, jugador de l’Stuttgart, que als seus vint-i-un anys s’estrenarà en una gran cita internacional.

Tot i formar part de l’elenc nacional, Tarrafeta i Fernández podrien ‘caure’ en algun dels compromisos, ja que Jordi Ribera només podrà alinear setze jugadors per encontre. El combinat nacional, que jugarà tots els partits de la primera fase a Cracòvia, iniciarà el seu camí en el Mundial de Polònia i Suècia aquest dijous (20.30 h) davant Montenegro. Dos dies més tard, el dissabte 14 de gener, els sabadellencs s’enfrontaran amb Xile, per tancar la primera fase, el dilluns 16, davant l’Iran.

Tres partits on Fernández i Tarrafeta intentaran assegurar-se una de les tres primeres places del grup A, que donen dret a accedir a la segona ronda del torneig, en el que es creuarien amb els tres primers classificats del grup B, integrats per les seleccions de França, Polònia, Eslovènia i Aràbia Saudita.

Comentaris
To Top