SANT QUIRZE

Marxa sense pagar a 63 gasolineres i els Mossos l’enxampen a Sant Quirze

Els Mossos d’Esquadra de Sabadell han detingut aquesta setmana un noi, de 21 anys, per posar gasolina al seu vehicle sense pagar en 63 benzineres diferents d’arreu del territori.

Els agents policials van enxampar el jove fent aquesta pràctica en una benzinera de Sant Quirze del Vallès. Un cop van poder identificar-lo, van comprovar que havia estat denunciat penalment un mínim de 63 vegades per la mateixa pràctica en diverses benzineres.

El noi acostumava a omplir el dipòsit sencer del cotxe o bé omplia garrafes amb gasolina per endur-se-les a casa. Els Mossos d’Esquadra van denunicar-lo penalment per tal que comparagués davant de l’autoritat judicial, qui va decidir imposar-li una ordre d’allunyament de les benzineres de la província de Barcelona.

Comentaris
To Top