Ciutat

Detingudes nou persones pel robatori de més de 35.000 palets

Durant sis anys, n’haurien sostret per un valor que ascendeix als 395.000 euros

Els Mossos d’Esquadra han detingut nou persones, cinc transportistes i quatre gerents d’empreses, acusats del robatori de palets o d’estar implicats en aquest delicte. Durant sis anys, n’haurien sostret més de 35.000, per un valor que ascendiria als 395.000 euros, segons han precisat fonts policials.

La investigació, duta a terme per la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sabadell, va arrencar el novembre del 2020. Tal com han informat els Mossos, aquests elements de fusta eren d’una companyia que tenia subcontractat el transport de palets -ja sigui per fer reparacions, lliuraments, lloguer, entre altres casuístiques-.

Connivència entre negocis i transportistes

En lloc de tornar el material a l’empresa propietària, alguns dels transportistes subcontractats optaven per distribuir-lo per diferents fàbriques. La investigació policial ha determinat que, per aconseguir-ho, durant aquests anys van falsificar dades i alterar albarans, per tal que no es detectés la pèrdua d’unitats.

Les tasques dels Mossos també han servit per determinar que existia connivència entre transportistes i els negocis on deixaven aquests palets. Per això, a més dels cinc conductors, es van arrestar quatre propietaris de companyies. Tot i això, les mateixes fonts no han precisat si tots ells són de Sabadell, com tampoc si ho són els afectats.

Comentaris
To Top