ESPORTS

El filial del CE Sabadell venç a l’Atlètic Lleida

Els jugadors del filial arlequinat celebren el segon gol de la tarda. /Cedida CES

El filial del CE Sabadell s’ha retrobat amb el triomf en un festival de gols a Olímpia davant l’Atlètic Lleida (4-2). Els de Marc Nomen es recuperen de les 3 derrotes consecutives i es mantenen a les posicions d’accés a la Superlliga, a la 4a plaça.

L’inici del partit, però, no convidava a ser optimista. Tot i una primera gran ocasió de Jose Enrique, als primers minuts, Carles Segura ha estat la gran figura. Primer, aturant per partida doble les rematades de Calleja i De Mesa des de l’interior de l’àrea i, posteriorment, traient un gran peu davant Farré a l’1 contra 1, tan sols uns instants més tard.
Amb el pas dels minuts, la pressió en la sortida de pilota dels dos equips ha començat a dificultar les arribades. Només Bustamante, després d’una jugada personal, ha estat a prop de convertir el primer de la tarda.

I quan tot semblava indicar que amb el 0 a 0 s’arribaria al descans, el partit ha trobat la bogeria. El primer a colpejar ha estat l’Atlètic Lleida que, en una falta a la frontal, ha sorprès filtrant una passada que De Mesa no ha desaprofitat davant la porteria rival. Poc ha durat l’alegria als lleidetans i, només dos minuts més tard, Martí Riera ha posat la igualada amb una rematada creuada després d’una prolongació de Belmonte. Amb l’1 a 1 s’ha arribat al descans.

Als primers minuts del segon temps, en una gran jugada per banda, Oriol Bordas ha culminat la passada enrere de José Juan donant l’avantatge als arlequinats. Després del gol, el conjunt visitant ha donat una passa endavant, però el nerviosisme i la precipitació han estat els seus principals problemes. El filial arlequinat ha sabut jugar amb això i Pere Belmonte ha pogut sentenciar en dues ocasions. També Valcarcel ha fregat l’empat amb una rematada desviada.

Fent justícia a la gran segona part dels de Marc Nomen, Ivan Sánchez ha aconseguit el gol de la tarda als darrers instants de l’enfrontament. L’extrem arlequinat, després d’un gran control orientat, ha clavat la pilota a l’escaire deixant el partit vist per a sentència. Ja al descompte, Ouakkati ha retallat diferències posant el dubte al cos dels jugadors del Centre d’Esports, però Bustamante ha tallat de soca-rel aquests dubtes posant el definitiu 4 a 2 en un contraatac conduït per Alex Pauner pràcticament a la jugada posterior.

El Juvenil “A” arlequinat també ha fet els deures

El juvenil “A” del CE Sabadell, per la seva banda, ha sumat un important triomf davant l’Ebro (1-2). En el debut de Conrad Garcia a la banqueta, els gols de Pau Fernández i Ricard Pulido han servit per emportar-se els 3 punts del ‘derbi arlequinat’. El Centre d’Esports dona una passa de gegant cap a la salvació i amb una victòria la setmana vinent davant la Fundació Grama a Olímpia certificaria la permanència a Divisió d’Honor per 3a temporada consecutiva.

Comentaris
To Top