Diners

Oberta la licitació per llogar parcel·les municipals de sòl industrial a Sabadell

Amb aquesta operació, l’Ajuntament vol atraure empreses i obtenir uns 15 milions d’euros en total

El solar que es lloga a Sant Pau de Riu-sec / AINA TORRES

L’Ajuntament de Sabadell ja ha tret a licitació les primeres dues parcel·les municipals amb l’objectiu de llogar-les per propiciar l’arribada de noves empreses a la ciutat. Totes dues sumen gairebé 30.000 metres quadrats de superfície, i encara quedaran per licitar dues parcel·les més, ja que es preveu llogar-ne quatre. Amb aquesta operació el consistori també pretén treure rendiment econòmic d’aquest patrimoni, amb el qual espera obtenir 15 milions d’euros.

En concret, a Sant Pau de Riu-sec es lloga una parcel·la de 25.128 metres quadrats situada entre el passeig de Sant Pau de Riu-sec, 36, i el carrer de Can Diviu, 36-66, al costat de la depuradora d’Aigües Sabadell. El solar es lloga per un període de 36 anys i el pressupost de licitació sense IVA és de 12 milions d’euros.

L’altre solar que es lloga és entre el carrer de Ca n’Alzina, 63, i el carrer Mas Baiona, 10-20, a Can Roqueta. Té una superfície de 4.810 metres quadrats i igualment es lloga per 36 anys, amb un cost total del contracte de licitació sense IVA de 2,9 milions d’euros.

Què s’hi podria instal·lar?

Als dos espais es podrien instal·lar empreses industrials, oficines i serveis, comerços, comerç de gran superfície (excloent el sector alimentari) i hotels. A part d’aquests usos, n’hi ha d’altres de compatibles, que es podrien sumar als anteriorment mencionats. Aquests segons són restaurants, magatzems i tallers de reparació de vehicles, entre altres.

El termini de presentació d’ofertes acaba el pròxim dimarts 6 de juny i l’obertura dels sobres de la licitació es farà dijous 29 de juny.

Comentaris
To Top