ESPORTS

El filial del CE Sabadell ja acarona la Superlliga

'Piti' Belmonte ha estat el gran protagonista de la tarda a la Nova Creu Alta signant els dos gols del filial arlequinat. / Lluís Franco

La Superlliga, a tocar. El filial del CE Sabadell ha superat al Igualada a la Nova Creu Alta (2-1) en un partit que els de Marc Nomen han hagut de remuntar. Amb els resultats de la jornada, els arlequinats només necessitaran un punt al darrer enfrontament de lliga per tancar l’ascens.

Els primers minuts, però, no convidaven a l’optimisme i és que els visitants van sortir molt intensos i buscant el gol amb rapidesa. I el van trobar abans de complir els 10 minuts després que Arnau rematés al fons de la xarxa una deixada de cap. Passada l’embranzida inicial, el Centre d’Esports es va començar a fer amb el domini de la pilota i el joc. Esperonats per Vladys -que va baixar a reforçar el filial i es va retirar a la segona meitat amb molèsties-, van començar a acostar-se amb claredat sobre la porteria igualadina. Al límit del descans, Pere Belmonte amb un xut des de la frontal va posar l’empat al marcador.

Al segon temps, la dinàmica i el guió ha continuat sent el mateix. El filial del Centre d’Esports ha buscat amb insistència el segon gol amb diverses arribades clares. L’únic capaç de decantar la balança ha tornat a ser ‘Piti’ Belmonte amb un nou xut des de fora l’àrea. Als darrers minuts, Carles Segura ha signat dues intervencions salvadores i també els arlequinats han pogut augmentar la renta sense encert.

Amb aquest triomf, els de Marc Nomen arriben a l’última jornada de competició en la quarta posició i sumant al camp de la Pirinaica el proper dissabte s’assegurarien l’accés a Superlliga catalana tancant el gran objectiu de la temporada.

Comentaris
To Top