Ciutat

FOTOS | La piscina de Ca n’Oriac, un equipament marcat per les obres i els contratemps

La piscina municipal de Ca n’Oriac no obrirà aquest divendres, com la resta d’equipaments d’aigua de la ciutat, sinó que ho farà uns dies més tard, el pròxim 23 de juny. El motiu és que es treballa en aquests moments en unes obres d’adequació i manteniment de la instal·lació, que fa uns dies encara tenia elements que impossibiliten la seva obertura.

L’any passat, la piscina del Parc del Nord ja va obrir gairebé un mes i mig més tard que la resta d’instal·lacions per culpa d’unes obres de reparació del col·lector de la xarxa de clavegueram que passa just per sota. L’Ajuntament va invertir al voltant de 800.000 euros en aquest procés.

En paral·lel, l’espai se sotmetrà a un procés de renovació un cop acabi l’actual temporada d’estiu, que no es veurà afectada. L’Ajuntament preveu invertir uns 500.000 euros en la platja de la piscina, és a dir, l’espai de paviment que hi ha entre l’aigua i la gespa. Concretament, es reconstruirà la piscina infantil i quedarà separada de la piscina gran, deixant enmig un tram de gespa de tres metres entre les dues piscines.

La piscina de Ca n’Oriac | Victor Castillo

La piscina de Ca n’Oriac | Victor Castillo

La piscina de Ca n’Oriac | Victor Castillo

Les piscines de Sabadell obren adaptant-se a la sequera

Comentaris
To Top