Vallès

La gelateria guanyadora del ‘Millor Gelat del Món’ arriba al Vallès

L’establiment es troba ubicat al número 2 de la plaça d’Octavià

La gelateria tradicional florentina Badiani ha obert les seves portes a Sant Cugat del Vallès. L’establiment, ubicat al número 2 de la plaça d’Octavià, es va inaugurar el passat dijous, 22 de juny, amb la presència de Florence Maneschi, cap de desenvolupament de la companyia a Espanya. El nou alcalde del municipi, Josep Maria Vallès, també va ser present en una jornada amb representants de Sant Cugat Comerç i Turisme Sant Cugat per donar la benvinguda a la nova botiga.

A més, per a l’ocasió, Badiani ha creat un sabor especial commemoratiu de Sant Cugat, que es podrà tastar pròximament. Entre la carta de Badiani, conformada per 16 propostes diferents, destaquen alguns sabors com el Buontalenti, premiat el 2015 com “Millor Gelato del Món”, o les seves versions amb xocolata i avellana (Dolcevita) i amb pistatxo (Buontalenti Pistatxo).

Segons Massimo Franchi, CEO de Badiani, “estem emocionats de poder servir el nostre autèntic gelato a Sant Cugat, gràcies a tots els nostres clients de Barcelona que durant l’últim any han vingut a gaudir d’ell a la botiga del carrer de Rosselló i han facilitat que avui arribem al Vallès”, va declarar. A Catalunya, la gelateria ja té presència a Barcelona i Palamós, on també s’ha instal·lat aquest mes de juny.

Comentaris
To Top