Ciutat

Festa Major de la Roureda: una oferta pensada per a la gent més gran del barri

El gran festival de diumenge és el plat fort de la festa, amb cants, grups de sevillanes, ball de saló i artistes en directe

La Roureda tindrà una festa per fer sortir els més grans de casa. Si bé el programa incorpora activitats infantils i juvenils com ara la fira d’atraccions, la disco mòbil i activitats infantils i tricicles, “la missió d’aquesta festa és que mogui la gent gran del barri i d’altres punts de la ciutat”, expressa Ramon Burgués, un dels organitzadors de la festa, en tractar-se d’un barri envellit.

En aquest sentit, fan una forta aposta per la música en viu, una demostració de punta de coixí, degustació de rom cremat, menjar de germanor de Caseta Pulperia i el gran festival de diumenge, plat fort de la festa, amb cants, grups de sevillanes, ball de saló i artistes en directe. 

“És l’acte més important del programa, és propi de la festa major de la Roureda, sense aquest festival, no s’entendria”, apunta Burgués, que assegura que els artistes no només són locals, sinó que reuneix talent de fora de Catalunya, fins i tot, procedent d’Andalusia.

En aquest sentit, també destaca que la festa major està molt assentada al barri i a la ciutat i conserva l’esperit de sempre, sense gaires novetats. Ara bé: l’any vinent sí que incorporarà novetats per commemorar els 50 anys del naixement del barri. 

Aquest cap de setmana, però, les activitats estrella serà el concert en directe de Mucca, un dels integrants dels quals és de Ca n’Oriac (dissabte, 22 h) al bar Alegre; l’orquestra Cardillac (dissabte, 22 h), a la plaça de Llívia; Buscando el Duende (diumenge, 12.30 h) al bar Alegre i el gran festival. “L’any vinent mantindrem l’essència de la festa, però amb més novetats”.

Comentaris
To Top