ESPORTS

Óscar Cano: “No faig cas als rumors, estic centrat en salvar l’equip”

oscar cano

La setmana del Sabadell, plena de rumors, es va tancar amb una victòria balsàmica (3-1) davant el Tarazona. Més enllà de les qüestions sobre el partit un dels temes principals va ser la possible venda del club. Aquesta va ser una de les primeres preguntes que va rebre el tècnic arlequinat, Óscar Cano, qui va respondre d’una manera molt clara i concisa: “Tinc contracte i estic tranquil, no faig cas als rumors, jo estic centrat a guanyar, entrenar bé i fer un bon mercat de fitxatges”.

En el cas del joc, però, el tècnic granadí es va esplaiar més i es mostrava satisfet pels 3 punts. “Era molt important guanyar, no podíem concedir més, era un bon partit per calibrar sensacions de l’última victòria a casa i uns bons 45 min a Lleó”, va afirmar. Pel que fa al rival, el Tarazona, Cano va elogiar el seu joc: “En alguns moments ens ha costat, ells han apretat, però hem tingut la sort que tant ens havia faltat”.

I és que, en aquesta ocasió, els moments clau del partit van caure al cantó arlequinat. Situacions com avançar-se primer, el penal aturat per Ortolà a la primera part i els dos gols des de fora de l’àrea de Moyano i Toni Herrero. Aspecte sobre el qual el míster també va parlar. “Els demanem que tinguin determinació i que s’atreveixin a xutar perquè volem que guanyin confiança, aquest cop ha sortit fenomenal”. De qui també es va mostrar satisfet va ser de Vladys. Del jove jugador en va destacar el seu bon moment i tot el que aporta a l’equip: “Té molta fortalesa i velocitat, està en un gran moment i ens dona molt”.

Motivació, retorns i fitxatges

Un altre aspecte va ser el motivacional. L’equip es va veure intens i amb confiança, mostrant més símptomes de millora. “La pausa nadalenca i estar amb la família ens ha anat bé, quan vens de mals resultats és important desconnectar”, va comentar. En aquesta línia també va afegir que l’equip té “molt entusiasme” i “es deixaran la pell per salvar la categoria”.

A la part final també va parlar dels jugadors lesionats i les noves arribades. Sobre el primer aspecte va donar detalls de l’evolució de Javi Gómez, confiant en el fet que retalli terminis: “Esperem que torni aviat, però això depèn dels doctors i imagino que encara trigarà uns 2-3 mesos”. També va parlar de Baselga, del qui va expressar que “cal esperar a les proves”. Pel que fa als fitxatges, el míster arlequinat va afirmar que Carles Salvador no havia debutat per dubtes amb la inscripció i va mostrar la seva confiança en el mercat d’hivern: “Hi estem treballant, sabem que ens calen algunes peces i espero que tot surti bé”.

Comentaris
To Top