ESPORTS

Carles Salvador es converteix en el primer reforç hivernal del CE Sabadell

Salvador va donar el seu millor rendiment al Castellón d'Óscar Cano. /LaLiga

A les portes de l’obertura del mercat d’hivern, el CE Sabadell ja ha tancat la seva primera incorporació. Tal com vam avançar ahir, Carles Salvador s’ha convertit en nou jugador del Centre d’Esports cedit des del CD Castellón. Salvador, d’aquesta manera, es retrobarà amb un Óscar Cano que ja va tenir com a tècnic al conjunt orellut i al CD Alcoyano. Està previst que arribi a la ciutat demà mateix i faci el seu primer entrenament amb el grup el dia 1 de gener.

Amb el migcampista castellonenc, els arlequinats guanyen un perfil que mancava a la plantilla amb un pivot d’un caire més defensiu i treballador. També aportarà experiència un Carles Salvador que als seus 33 anys compta amb més de 300 partits a la categoria de bronze en la seva llarga trajectòria a Valencia Mestalla, Olímpic de Xàtiva o UD Logroñés. Malgrat que arriba des del Castellón, Salvador ha jugat la primera meitat de la temporada a les files de l’Atlético Saguntino de Segona Federació disputant els 16 partits de lliga, 15 d’ells com a titular.

Amb aquesta arribada, el Centre d’Esports deixa totes les fitxes sèniors ocupades, després de la que havia deixat lliure el lesionat de llarga durada, Pablo Monroy, tot i que encara tindrà una sub23 disponible. Es preveu un mercat d’hivern mogut a les oficines de la Nova Creu Alta i aquesta incorporació abans de tancar l’any deixa palesa la intenció del club. De moment, però, s’hauran d’esperar sortides en les properes setmanes abans de poder tancar noves arribades.

Comentaris
To Top