• Publicitat

  El temps, a les mans

  Un rellotge com a element decoratiu mai fa nosa i es pot apostar per diverses alternatives, a la paret o a un moble
  Sergi Estapé
  3 de març de 2023

  Una llar pot contenir un gran nombre d’elements decoratius. A les diverses estances es poden situar objectes per configurar un disseny concret. N’hi ha algunes que són específiques, com la cuina o els banys, que demanen una sèrie de complements molt concrets. Però a la resta, es poden farcir d’imaginació. En aquesta línia, els rellotges poden formar part important de l’escena.

  De rellotges n’hi ha de totes classes, colors i materials. Avui en dia, moltes persones es guien amb el seu telèfon mòbil per saber l’horari, però no està de més situar-ne algun, principalment a estances com els salons o els menjadors. És cert que a les cuines també és un lloc habitual per posar-ne, però acostumen a ser uns rellotges molt sectorials i amb menys vocació decorativa.

  Penjar un rellotge a la paret és una bona idea. El mercat ens ofereix una infinitat de possibilitats, des dels rellotges més clàssics i que encara exhibeixen un pèndol i emeten alguna mena de so quan hi ha els quarts, i les hores, fins a altres de més senzills.

  Fins i tot, alguns poden ser temàtics, en relació amb personatges de sèries infantils o de dibuixos animats, o relacionats amb el món de Marvel o de protagonistes de llibres de reconeguda fama. Com és lògic, molts d’aquests rellotges tenen el seu lloc a habitacions infantils.

  Fusta, ferro, tela, plàstic o altres materials són els principals que s’acostumen a veure a les llars. Són rellotges que ens diuen l’hora, però que també serveixen com un objecte de decoració a les parets, com tenir un quadre o un mirall.

  De sobretaula

  També hi ha una opció, gens minoritària, que és decantar-se per un rellotge de sobretaula o situat a alguna estanteria. És l’opció més utilitzada en molts salons o menjadors. Sovint, es tracta de rellotges no gaire voluminosos, a voltes de disseny curiós, com en formes de cotxe o de ràdio.

  En aquest camp les possibilitats són màximes i no és estrany sorprendre’s veient les figures o formes que ens podem trobar a altres llars.

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: