Vallès

Celebren el Dia Europeu dels Parcs Naturals amb activitats gratuïtes

Passejades, rutes guiades, actes lúdics, tallers i activitats culturals són algunes de les propostes pel cap de setmana dins la celebració del Dia Europeu dels Parcs.

Una de les propostes més atractives pel dia d’avui al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt és l’itinerari guiat «Tines a peu de vinya», que mostra una part molt important del patrimoni corresponent a la part bagenca de l’espai protegit. Els participants sortiran a les 11 hores de l’aparcament de la carretera del Pont de Vilomara a Rocafort perveure les construccions que feien els pagesos al costat mateix dels cultius de vinya, tant per aixoplugar-se com per emmagatzemar el vi.

Demà diumenge també hi ha un proposta a la Casanova de l’Obac. Es tracta de l’itinerari teatralitzat «naTUra», accessible per a persones amb mobilitat reduïda, amb interpretació en llengua de signes per a la captació dels elements del parc a través dels cinc sentits. Serà de les 10.30 a les 12 hores i amb places limitades. Cal reservar trucant als telèfons 937 435 468 i 937 855 461

Comentaris
To Top