Ciutat

Medievàlia omple els carrers d’oficis, espectacles, gastronomia i molt més

En total, hi ha al voltant d’un centenar de parades a l’entorn del Mercat Central i la plaça del Gas

Els carrers de l’entorn del Mercat Central i la plaça del Gas s’han engalanat aquest cap de setmana del 17 al 19 de maig per celebrar una nova edició del festival Medievàlia. Es tracta de la 27a edició de la fira, enguany dedicada al desaparegut recentment Miquel Gumí Masclans, que havia sigut president de la fira.

En total, hi ha un centenar de parades instal·lades, mostres d’oficis, espectacles i gastronomia, amb activitats i propostes adreçades a totes les edats. La previsió de l’organització és que unes 25.000 persones visitin la fira al llarg dels tres dies en què està prevista.

El programa sencer d’activitats es pot consultar en aquest enllaç: https://www.medievaliasabadell.cat/programacio-2024

FOTOS: Juanma Peláez

Comentaris
To Top