Ciutat

Mercè Martínez serà la pregonera de la Festa Major

Sabadell ja té pregonera per donar el tret de sortida de la Festa Major, el 7 de setembre des del balcó de l’Ajuntament. Serà l’actriu sabadellenca Mercè Martínez, amb una llarga trajectòria teatral però que s’ha fet més popular per interpretar a la televisió la Nora de La Riera, la Guillermina (nòvia del Lopes) a Plats bruts i la Natàlia Borràs de Porca Misèria, sense oblidar la seva aparició a Ventdelplà.
Iniciada als escenaris amb companyies amateurs locals com Scena o la Joventut de la Faràndula, Mercè Martínez ha tastat també amb èxit el teatre musical, i per exemple va ser la Sra. Potts de la gran producció de Stage Entertaintment La bella y la bestia al BTM de Barcelona.
Ha estat al repartiment de La majoria dels suïcidis són en diumenge, estrenada al teatre Alegria de Terrassa i que va fer  temporada posteriorment a la sala Muntaner i gira per Catalunya.
A finals de l’any passat Martínez va estrenar La vampira del Raval al teatre del Raval, que va ser el musical revelació de la temporada.
En cinema es pot citar el film Sevigné i Va a ser que nadie es perfecto, d’Albert Espinosa, sota la direcció de Joaquim Oristrell. Això li va valer la nominació als premis Butaca.
La seva trajectòria inclou No són maneres de tractar una dona, de Douglas J. Cohen,  Paradís, de Jordi Galceran i Albert Guinovart –Premi Butaca pel seu paper–;  Mamma Mia, T’estimo, ets perfecte… Ja et canviaré, Casa i Jardí, El Mercader de Venècia, Le mani forti

El pregó de l’actriu sabadellenca anirà acompanyat d’un espectacle dirigit per Carles de la Rosa i la participació del grup Keympa i Les Bruixes del Nord, un equip cent per cent sabadellenc.
La Festa Major, com ja es va avançar, inclou grups com Antònia Font i la Festa Flaixback a la Creu Alta, Las Migas a la Plaça Sant Roc, o Lluís Coloma & Tharrats i el Sabadell Flamenco Art Ensemble al pati del Casal Pere Quart. Per primer cop el Parc de Catalunya deixa d’acollir concerts, degut a la reducció del pressupost (un 37 per cent) per la crisi.

Comentaris
To Top