Ciutat

La Selectivitat comença per a 742 alumnes de Sabadell

Un total de 742 estudiants d’ensenyament secundari postobligatori de 17 instituts sabadellencs han iniciat aquest dimarts les proves de Selectivitat que els han d’obrir les portes de la universitat el curs vinent. Es tracta del 13% dels 5.690 alumnes que durant els propers dos dies s’examinen a les instal.lacions de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Més de la meitat d’ells (380) estan fent els exàmens als dos tribunals instal.lats a les Escoles Universitàries de Sabadell. La resta (362) els fan als tribunals ubicats al campus de Bellaterra.

Els estudiants, que han estat convocats a les 8.30 hores per a la comprovació de les seves dades, han començat les proves obligatòries a les 9 hores, amb l’examen de llengua castellana i literatura en què els han preguntat què és una catàfora, una figura literària que s’utilitza per anticipar part del discurs que encara no s’ha enunciat o mencionat. La prova també presentava textes de Muhammad Yunus sobre els pobres i el capital i sobre l’antologia poètica amb una obra del poeta Pedro Salinas.

Tot seguit, a les 11 horas, ha tingut lloc la prova de llengua catalana i literatura.

La jornada continuarà fins a les 17 hores amb diverses proves de la fase específica. Aquest dimecres, les proves començaran a les 8.30 hores amb els exàmens d’història i història de la filosofia i, a les 10.30 hores, es realitzarà la prova de llengua estrangera. La resta dels horaris estaran ocupats per proves de la fase específica.DSC_7874

Comentaris
To Top