Vallès

Desallotgen l’estació dels FGC per un incendi en un comptador elèctric

Un incendi elèctric ahir al matí a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sant Quirze del Vallès va obligar a tallar la circulació de trens de la línia S2 entre la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Sabadell.

El avís va arribar als Bombers a les 10.39 hores. Una trucada alertava que sortia fum d’una cambra de comptadors pròxima al lloc on els usuaris validen els tiquets. Fins al lloc es van desplaçar dues dotacions dels Bombers, tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i tècnics d’Endesa que van revisar la línia de 1.500 watts que hi ha al costat de la via del tren i les instal·lacions elèctriques de la parada de ferrocarrils.

Com a mesura preventiva, l’estació va ser desallotjada i es va tallar la circulació de combois. El trajecte de la S2 va acabar a l’estació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). FGC va habilitar un tren llançadora entre Sabadell Centre i Sabadell Estació i un servei d’autobusos entre aquesta parada i la UAB que va permetre mantenir els horaris habituals de les línies S2 i S55.

Per la seva banda, la Direcció General de Protecció Civil va activar la prealerta del pla d’emergències, Ferrocat.

Comentaris
To Top