Ciutat

Nova mobilitat a l’entorn de l’estació de Can Feu-Gràcia

Tal i com estava previst, dilluns es van retirar part de les tanques que impedien el pas pels espais de Can Feu-Gràcia que havien estat ocupats per les obres de perllongament dels Ferrocarrils. La zona guanya espais després del soterrament d’un tram de la via en tres fases diferents. La primera, que ja s’ha acabat, consisteix en donar prioritat als vianants al carrer i al passatge de l’Enginyer Playà que disposa d’un nou carril bici i la vorera al mateix nivell que la calçada.

També ja es pot travessar a peu o amb bicicleta pels carrers que enllacen Can Feu i Gràcia i que fins ara tenien la via del tren com a barrera. El canvis introduïts també modifiquen la mobilitat rodada ja que s’ha canviat el sentit dels carrers Sant Jordi, Llobet i gràcia, Sobarber i Caresmar.

Altres carrers com Fraser Lawton (entre Caresmar i Rambla Ibèria), Riu-sec (entre Rambla Ibèria i Permanyer), Cèsar Torras (entre Pintor Borrassà i can Feu), Sant Jordi i la carretera de Molins de Rei (entre Sant Jordi i plaça Anselm Clavé) passen a ser de sentit únic. Pel que fa als autobusos urbans les línies 4, 44, 8, 10 i 12 mantenen les parades que tenien fins ara. La segona fase d’urbanització entrarà en funcionament a l’abril, consistirà en actuacions puntuals al carrer Reina Elionor i al lateral de la plaça Anselm Clavé.

Comentaris
To Top