Ciutat

L’homenatge ciutadà a Xavier Vinader fa un clam per la llibertat d’expressió

La inauguració del grafit dedicat a la figura de Xavier Vinader, periodista sabadellenc que va morir fa dos anys, es va convertir divendres a la tarda en un acte de condemna al feixisme i de defensa de la llibertat d’expressió.
L’atac de signe feixista que va patir dimarts el grafit dedicat a Xavier Vinader, que l’Ajuntament de Sabadell ha fet pintar a la pared exterior del centre cívic de Sant Oleguer, va ser molt present als discursos que van acompanyar l’homenatge ciutadà a aquest periodista sabadellenc que aquest divendres hagués fet 70 anys. Fins el darrer moment, Zudi, l’autor del mural, va estar refent les parts malmeses per les pintades feixistes d’un grup de cinc persones, dues de les quals van ser detingudes per la Policia Municipal.
L’acte el va cloure la presidenta del Parlament, la sabadellenca Carme Forcadell, que en una encesa intervenció va recordar unes paraules pronunciades per Vinader: «Feixime mai més, llibertat d’expressió sempre». En la seva intervenció va recordar que va conèixer Vinader recent arribada a Sabadell per estudiar Periodisme.

Comentaris
To Top