Arxiu

Gran èxit de la Jornada solidària al Tennis Taula Sabadell a favor del petit Álvaro

La primera edició de la Jornada Benèfica del Tennis Taula Sabadell ha estat tot un èxit. Durant tot el dissabte, desenes d’esportistes, periodistes i personalitats de la ciutat es van acostar fins a l’Espai Emprius per col·laborar en la diada solidària. La festa va comptar amb un torneig VIPS-periodistes i amb actuacions de Sabacirc i de Carles Reiet, entre d’altres.

Durant la jornada es van recaptar 1.233 euros a les guardioles que es van posar, a més de les aportacions de la marca de rellotges Naak, que va lliurar 5 rellotges valorats en 50 euros cadascun, mentre que l’Associació Apindep va donar dos quadres valorats en 300 euros. Per l’Espai Emprius van passar prop de 400 persones de totes les edats.

La jornada va aplegar personalitats de diversos àmbits. Des de l’Ajuntament, l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, s’hi va sumar a la festa animant-se fins i tot a jugar. També hi van ser la regidora d’Esports, Marisol Martínez, i el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernández. Altres noms destacats van ser Ander Mirambell, pilot d’skeleton; Joan Arnau, president de la Federació Catalana de tennis de taula; Alejandro Chacón, seleccionador de veterans a més dels ‘showmans’ Carles Reiet i Germán.
La festa va comptar amb el suport de periodistes sabadellencs il·lustres de la ciutat com Xavi Andreu, Sergi Garcés, Xavi Díaz, Llorenç Tarrés, així com Joan Barberà, periodista a la Xarxa i membre del Tennis Taula Sabadell. Per part de Diari de Sabadell, el fotògraf Lluís Franco. S’hi van afegir Joan Ramon Vallvé (TV3), Miki Romagosa (Canal Terrassa), David Amador (La Xarxa), Jordi Durà (Special Olympics Catalunya) o Fido Porcar.

En la plana esportiva, exfutbolistes del Sabadell com Genís García, Juvenal Edjogo, Piti, Xavi Molist o Iván Peñaranda van ser protagonistes igual que els palistes de Segona Nacional Iván Ruiz (Falcons) i Dani Castro que van fer una exhibició.
L’escriptor Roc Casagran no va voler deixar passar una cita benèfica com aquesta i fins i tot es va colar a les semifinals del torneig. El sabadellenc va quedar eliminat pel campió del món de persones de talla baixa, Joan Pahisa, qui acabaria aixecant el títol del torneig.
L’altra semifinal va estar formada pel periodista Jordi Melich i Dídac Lee, directiu del Barcelona. Lee també va fer entrega d’un regal molt especial a l’Álvaro. El petit va rebre una samarreta dedicada d’Iniesta, a més d’una copa per part del Tennis Taula Sabadell per un campió com ell. La festa es va estendre a la tarda amb tallers infantils a càrrec de Sabacirc de Toni Porcar i amb l’espectacle del showman Carles Reiet.

Comentaris
To Top