Ciutat

‘Bon dia, Sabadell’, el nou butlletí del D.S.

Si el primer aniversari està marcat per la recuperació del diari en paper i pel reposicionament de la marca, el que esperem celebrar l’any vinent tindrà tres eixos. Per una banda, seguirem aprofundint en productes editorials verticals, en la línia de Família i nens, ds.cases i ds.motor. Seran temàtiques d’interès específic per a la ciutat, tractades amb rigor i profunditat, entre les quals en destaquem dues: la salut i la qualitat de vida, i l’economia local i els emprenedors.

D’altra banda, el procés de transformació digital que vam començar amb la nova pàgina web continuarà amb tres nous productes digitals: l’hemeroteca amb tots els D.S. publicats històricament; l’accés per a subscriptors als PDF de les edicions actuals, i els canals verticals de temàtiques específiques a la web, seguint el paper.

Per últim, però el que arribarà abans, serà el newsletter Bon dia, Sabadell, que ja fa unes setmanes que està circulant en versió de proves. El Bon dia, Sabadell serà la millor manera de rebre el dia des de la nostra ciutat: ens situarà el context informatiu nacional, ens donarà les últimes notícies de la ciutat i tot el que necessitem per afrontar el dia des de bon matí –i fins i tot una cançó cada dia!–. A partir de demà, 26 de juny, us hi podreu subscriure a: diaridesabadell.com.

Versió de prova que mostra una part del Bon dia, Sabadell / D.S.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top